AeL ISTeEurope Awards WSA ICT IPMA IT-Excellence Award
SIVECO Romania

Locul I la „mondialele IT” pentru lecţiile AeL

21 Noiembrie 2005

Prin SIVECO, România devine un nume de referinţă pe harta mondială a învăţământului asistat de calculator

La  World Summit for Information Society, organizat anul acesta în Tunisia, România a primit, prin SIVECO România, World Summit Award la secţiunea eLearning, ca o recunoaştere a creativităţii şi calităţii conţinutului educaţional dezvoltat pentru Sistemul Educaţional Informatizat (SEI), program de care beneficiază în prezent peste 700.000 de elevi şi profesori din ţara noastră.

Alegerea Marelui Juriu, format din 35 de experţi din tot atâtea ţări a fost motivată astfel:

“Lecţiile AeL reprezintă un execelent exemplu de abordare inovativă a eLearningului. Materialele digitale pot fi folosite în diverse medii de instruire şi acoperă o varietate mare de materii: matematică, fizică, chimie, istorie, biologie, informatică, geografie şi tehnologie.

Lecţiile AeL oferă profesorului flexibilitate şi reprezintă o unealtă excepţională care promovează  abordarea centrată pe student. Au un design foarte clar, plăcut, care contribuie în mod semnificativ la înţelegerea conceptelor şi fenomenelor prezentate.

Bogate în funcţionalităţi multimedia, lecţiile AeL sunt un exemplu de bună practică pentru noile tendinţe din eLearning”.

Prezent la festivitatea de premiere, domnul Ministru al Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiei, Zsolt Nagy a declarat: “ Premiul pe care l-a primit astăzi SIVECO este, dincolo de recunoaşterea la nivel mondial a calităţii produselor sale de eLearning, o dovadă a profesionalismului specialiştilor români în IT. Este o realizare importantă pentru întreaga industrie românească de profil”.

“Premiul WSA ne onorează nu doar pe noi ca producători de software educaţional, ci şi pe utilizatorii lecţiilor AeL, elevii şi profesorii din toată ţara, care au astfel certitudinea că utilizează la clasă produse de calitate, competitive la nivel mondial. Acest premiu mondial adaugă o nouă dimensiune brandului de ţară: România este un jucător recunoscut pe piaţa de eLearning”, spune Irina SOCOL, Directorul General al companiei SIVECO România.